Koningsdag Maaltijd

Eerste kopje koffie/thee met iets lekkers Gratis. All in prijs 15 euro p.p. Aanmelden kan tot 17 april bij Lucy Dekker 020 4363229 of jtmdekker@quicknet.nl

Dodenherdenking 2024

Aanvang 19.30 uur in het Burgemeester van Oorschotplantsoen in Ilpendam.

Bevrijdingspop

Bevrijdingspop Ilpendam is een traditie in de gemeente waterland. Dit jaar wordt Bevrijdingspop Ilpendam alweer voor de negentiende keer georganiseerd. Dit is op 5 mei, aanvang 15.30 uur. Bevrijdingspop is gratis toegankelijk.

Garagesale

Bent u liefhebber van brocante en vintage spullen? Kom dan naar de 10e editie van de Garagesale in Ilpendam op 26 mei! Vanuit huis, garage of tuin verkopen vele tientallen dorpsgenoten speelgoed, boeken, hobbyartikelen, kleding, eigen gemaakte producten maar ook complete inboedels.

Europese Verkiezingen

Stemmen voor de Europese Verkiezingen kan in Ilpendam enkel en alleen op donderdag 6 juni in de Landzaal van Dorpshuis Ilpendam tussen 7.30 en 21.00 uur.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Onderstaand beeld is 30 minuten zichtbaar, daarna moet u de pagina zelf verversen.

Zoeken op onze Website

In Ilpendam is het nu: