Kerstbomenverkoop 2023

Evenals voorgaande jaren verkoopt Dorpshuis Ilpendam in samenwerking met Rob Fruit topkwaiteit kerstbomen voor Dorpshuis Ilpendam en op parkeerplaats het Bolwerk aan de Zarken in Monnickendam. U kunt van 3 tot en met 9 december 2023 tussen 10 uur 's morgens en 6 uur 's avonds uw kerstboom bij ons uit komen zoeken. Ook dit jaar hebben wij weer drie soorten/maten in ons assortiment :

Klein  : 125-165cm  à € 25,95
Middel  : 165-220cm  à € 39,95
Groot  : 220-270cm  à € 54,95

 

U kunt uw kerstboom nu alvast reserveren, wij bestellen deze dan voor u en houden deze apart. Verplicht is dit niet. U kunt ook langskomen en ter plekke uw keuze maken. Wij bestellen een beperkt aantal bomen per maat extra. Wanneer u geen boom heeft gereserveerd loopt u de kans mis te grijpen.

Surf hiervoor naar ons reserveringsformulier door op deze link te klikken

Tijdens het uitzoeken kunt u genieten van een warme kop chocolademelk en voor kids hangt er een kleinigheidje in de kerstboom.

Onze kerstbomen komen uit Denemarken en zijn van het type Nordmann, een soort welke in de regel veel minder naalden verliest dan andere soorten. Wij verpakken uw boom in netten zodat u deze makkelijker mee kunt nemen. Bezorgen kan ook in de directe omgeving van onze standplaatsen. Bezorging in Ilpendam en Monnickendam is gratis. Daarbuiten worden bezorgkosten in rekening gebracht. Wij proberen er alles aan te doen om de door u uitgezochte boom nog op dezelfde dag te bezorgen, onze ervaring is echter dit niet altijd lukt.

In Ilpendam is het nu: