Rockin'em Live in Dorpshuis Ilpendam

Op zondag 14 januari 2024 speelt de uit Northampton afkomstige band Rockin'em in Dorpshuis Ilpendam. Rockin'em is een Brits Rock'N'Roll-trio dat al sinds 2008 de podia bestormt. Met meer dan 500 shows op hun naam hebben ze gespeeld op een aantal van de meest prestigieuze festivals en podia in Europa, zoals Béthune Retro, Walldorf Weekender, Twinwood Festival, Rock'N'Roll Meeting Eindhoven, The Big Jive All-Dayer, Hells BBQ Austria, Sh-Boom Festival en Firebirds Festival.

De band bestaat uit Kev Marlow op leadzang en gitaar, Dion Marlow op contrabas en plaatsgenoot Jan Van Leeuwen op drums en achtergrondzang.

Rockin'em levert een dynamisch en divers optreden dat originele nummers en zeldzame jaren '50 juweeltjes in hun eigen stijl covert. Ze wisselen genres af van Doo Wop tot Rockabilly tot Jive en meer, en houden zo het publiek scherp. Ze laten ook hun individuele talenten en charisma zien, waardoor ze een gedenkwaardige podiumshow creëren die opvalt tussen het publiek.

De band heeft vier albums uitgebracht, verscheen op BBC en onafhankelijke radioshows, maakte een tv-optreden en filmde met Bopflix Films, waarbij ze veel positieve feedback kregen. Je kunt meer informatie over de band vinden, enkele van hun video's bekijken en naar muziek luisteren op hun website www.rockinem.com.

Aanvang 15.00 uur
Eindtijd 19.00 uur
Entree € 7,50 per persoon

In Ilpendam is het nu: