Prijslijst Arrangementen

Van te voren exact weten waar u aan toe bent wanneer u een feestje wilt geven ? Maak dan een keuze uit één van onze All Inclusive Arrangementen. U betaald een vast bedrag per persoon en binnen de met u afgesproken tijden en type arrangement mag men onbeperkt drinken en serveren wij ieder uur een bittergarnituur. Ook voor kinderfeestjes hebben wij een perfect arrangement.

Bijzonderheden :
Voor alle onderstaande arrangementen geldt dat wij deze aanbieden voor groepen van 25 personen of meer. Bij de Kinderfeestjes wordt er een toeslag berekend indien u minder dan 25 kinderen heeft.

Het is niet toegestaan eigen dranken mee te nemen. Indien u een eigen cateraar wilt laten komen dan kan dit enkel en alleen maar in overleg met de beheerders van Dorpshuis Ilpendam. Belangrijk om te vermelden aan uw cateraar is dan wel dat er geen gebruik kan worden gemaakt van onze keuken. Uw cateraar moet de gerechten warm aan kunnen leveren en warm kunnen houden. Indien beschikbaar kan er warmhoud-apparatuur bij ons worden gehuurd.

Onderstaand beeld is 30 minuten zichtbaar, daarna moet u de pagina zelf verversen.

Narrow Casting

Onderstaand beeld is 30 minuten zichtbaar, daarna moet u de pagina zelf verversen.

In Ilpendam is het nu: