NLdoet!

Stichting Dorpshuis Ilpendam kan uw hulp goed gebruiken. Samen met anderen die kleine klusjes op pakken die zijn blijven liggen. Zo houden we samen het Dorpshuis in stand. We starten om 9 uur

Biljarttoernooi 10 minuten over Rood

We spelen 10 minuten over Rood. Een gezellig biljarttoernooi waar een ieder van 16 jaar en ouder aan mee kan doen. Ook als je nog nooit biljart hebt gespeelt. We vragen 5 euro entree, dit is inclusief 1 drankje en hapjes.

Dodenherdenking 2024

Aanvang 19.30 uur in het Burgemeester van Oorschotplantsoen in Ilpendam.

Europese Verkiezingen

Stemmen voor de Europese Verkiezingen kan in Ilpendam enkel en alleen op donderdag 6 juni in de Landzaal van Dorpshuis Ilpendam tussen 7.30 en 21.00 uur.

Dorpshuis Ilpendam

In 1979 werd het huidige Dorsphuis van Ilpendam geopend in het gebouw van toenmalige Openbare Lagere School. Het schoolgebouw werd gekoppeld aan de gymzaal en zo ontstond de huidige ruimte. De beheerders en het Stichtingsbestuur stellen zich tot doel met het Dorpshuis een laagdrempelige locatie te bieden voor inwoners, verenigingen en initiatieven uit voornamelijk Ilpendam en directe omgeving. Heeft u plannen voor een evenement of wilt u een zaal huren ? Loop gewoon even binnen of geef een belletje. We gaan graag met u in gesprek.

Onderstaand beeld is 30 minuten zichtbaar, daarna moet u de pagina zelf verversen.

Zoeken op onze Website

In Ilpendam is het nu: