Debby Geerlings organiseert Swinging Saturday

Het is bijna zover !! Zaterdag 12 maart Swinging Saturday met Yves Berendse, John Keijer en DJ Eric Riga in Dorpshuis Ilpendam. Deuren gaan open om 20:00 uur en om 02:00 uur moet de zaal weer leeg zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Debby Geerlings door een WhatsApp te sturen naar 0650864699.

Dranken in de zaal zijn verkrijgbaar voor munten welke bij de entree verkrijgbaar zijn. De munten kosten € 2,75 per stuk. Een glas fris, vruchtensap, pils of wijn kost 1 muntje. Mixdranken zoals Cola/Bacardi, Wodka/Jus, Coebergh/7Up kosten 2 muntjes. een dubbele shot sterke drank is 1 muntje extra !! Wij schenken geen Whiskey en Cognac.

Jassen verplicht in de Garderobe tegen betaling van € 1,00 per jas met eventuele toebehoren.

Aan de zijkant van de Grote Zaal staat de bierbar. Bij de bar in de foyer worden alle andere dranken geschonken en in beperkte mate bier (dit heeft te maken met omzetting naar een ander minder snel) tapsysteem in onze bar).

Muntjes die je aan het eind van de avond nog over hebt kun je inleveren tegen contant geld, of bewaren voor een eerstvolgend evenement, zoals bijv. DonnaTella Vergatsie Bingo Time [21 mei a.s. en nog enkele plaatsen beschikbaar] of Keezeborden [11 juni aanstaande, binnenkort zijn hiervoor de plaatsen te reserveren], en natuurlijk de binnen activiteiten tijdens Kermis Ilpendam.

 

 

In Ilpendam is het nu: