Nieuws

Rockin'em Live in Dorpshuis Ilpendam

Op zondag 14 januari 2024 speelt de uit Northampton afkomstige band Rockin'em in Dorpshuis Ilpendam. Rockin'em is een Brits Rock'N'Roll-trio dat al sinds 2008 de podia bestormt. Met meer dan 500 shows op hun naam hebben ze gespeeld op een aantal van de meest prestigieuze festivals en podia in Europa, zoals Béthune Retro, Walldorf Weekender, Twinwood Festival, Rock'N'Roll Meeting Eindhoven, The Big Jive All-Dayer, Hells BBQ Austria, Sh-Boom Festival en Firebirds Festival.

De band bestaat uit Kev Marlow op leadzang en gitaar, Dion Marlow op contrabas en plaatsgenoot Jan Van Leeuwen op drums en achtergrondzang.

Rockin'em levert een dynamisch en divers optreden dat originele nummers en zeldzame jaren '50 juweeltjes in hun eigen stijl covert. Ze wisselen genres af van Doo Wop tot Rockabilly tot Jive en meer, en houden zo het publiek scherp. Ze laten ook hun individuele talenten en charisma zien, waardoor ze een gedenkwaardige podiumshow creëren die opvalt tussen het publiek.

De band heeft vier albums uitgebracht, verscheen op BBC en onafhankelijke radioshows, maakte een tv-optreden en filmde met Bopflix Films, waarbij ze veel positieve feedback kregen. Je kunt meer informatie over de band vinden, enkele van hun video's bekijken en naar muziek luisteren op hun website www.rockinem.com.

Aanvang 15.00 uur
Eindtijd 19.00 uur
Entree € 7,50 per persoon

Kerstbomenverkoop 2023

Evenals voorgaande jaren verkoopt Dorpshuis Ilpendam in samenwerking met Rob Fruit topkwaiteit kerstbomen voor Dorpshuis Ilpendam en op parkeerplaats het Bolwerk aan de Zarken in Monnickendam. U kunt van 3 tot en met 9 december 2023 tussen 10 uur 's morgens en 6 uur 's avonds uw kerstboom bij ons uit komen zoeken. Ook dit jaar hebben wij weer drie soorten/maten in ons assortiment :

Klein  : 125-165cm  à € 25,95
Middel  : 165-220cm  à € 39,95
Groot  : 220-270cm  à € 54,95

 

U kunt uw kerstboom nu alvast reserveren, wij bestellen deze dan voor u en houden deze apart. Verplicht is dit niet. U kunt ook langskomen en ter plekke uw keuze maken. Wij bestellen een beperkt aantal bomen per maat extra. Wanneer u geen boom heeft gereserveerd loopt u de kans mis te grijpen.

Surf hiervoor naar ons reserveringsformulier door op deze link te klikken

Tijdens het uitzoeken kunt u genieten van een warme kop chocolademelk en voor kids hangt er een kleinigheidje in de kerstboom.

Onze kerstbomen komen uit Denemarken en zijn van het type Nordmann, een soort welke in de regel veel minder naalden verliest dan andere soorten. Wij verpakken uw boom in netten zodat u deze makkelijker mee kunt nemen. Bezorgen kan ook in de directe omgeving van onze standplaatsen. Bezorging in Ilpendam en Monnickendam is gratis. Daarbuiten worden bezorgkosten in rekening gebracht. Wij proberen er alles aan te doen om de door u uitgezochte boom nog op dezelfde dag te bezorgen, onze ervaring is echter dit niet altijd lukt.

Zomervakantie 2023

Dorpshuis Ilpendam is gedurende de zomervakantie [22 juli tot en met 3 september 2023] beperkt geopend. Vrijwel alle verenigingsactiviteiten zijn gestopt. Huurders/Gebruikers van het voormalige schoolgebouw met een eigen sleutel houden toegang en kunnen activiteiten blijven organiseren.

Wij, als beheerders, gaan er in deze periode ook een paar dagen tussenuit. Gedurende onze afwezigheid is vervanging geregeld in de personen van Arjan en Bianca Groeneveld. Wij blijven 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Let op, er wordt niet gereageerd op het WhatsApp nummer !

Klanten welke bestellingen willen plaatsen in onze webshop zullen zien dat er enkel en alleen prijzen te zien zijn, en er niet online kan worden besteld. Wij vragen u ons te bellen op het vaste nummer zodat wij kunnen bespreken of - en zo ja en wanneer - u brood, banket, soepen of maaltijden kunt bestellen.

Ook voor andere vragen kunt u ons gewoon bellen. Krijgt u onverhoopt geen gehoor of wilt u een bericht voor ons achterlaten kies dan optie 1.

Met vriendelijke groet,

Ronald, Ingrid, Ilona en Ilse van Delden
Dorpshuis Ilpendam

DHL Servicepoint gaat Sluiten

Met ingang van vrijdag 17 februari 2023 sluit DHL ServicePoint Ilpendam. U kunt vanaf deze datum terecht bij ;

  • Dansschool NvHer aan de Kanaalstraat 10 in Purmerend,
  • Blokker op de Burg. Kooijmanweg in Purmerend [bij Albert Heijn XL],
  • Blokker in het Willem Eggertcentrum Purmerend of
  • Van Oostrom in het Makado Centrum Purmerend [John F. Kennedyplein]

Subcategorieën

  • Covid-19

    Let op, de berichtgeving en regelgeving in onderstaande artikelen kan gedateerd zijn. De meest actuele regelgeving en berichtgeving kunt u terugvinden op de website van de Rijksoverheid. Klik hier om deze te bezoeken.

In Ilpendam is het nu: