Zomervakantie 2023

Dorpshuis Ilpendam is gedurende de zomervakantie [22 juli tot en met 3 september 2023] beperkt geopend. Vrijwel alle verenigingsactiviteiten zijn gestopt. Huurders/Gebruikers van het voormalige schoolgebouw met een eigen sleutel houden toegang en kunnen activiteiten blijven organiseren.

Wij, als beheerders, gaan er in deze periode ook een paar dagen tussenuit. Gedurende onze afwezigheid is vervanging geregeld in de personen van Arjan en Bianca Groeneveld. Wij blijven 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Let op, er wordt niet gereageerd op het WhatsApp nummer !

Klanten welke bestellingen willen plaatsen in onze webshop zullen zien dat er enkel en alleen prijzen te zien zijn, en er niet online kan worden besteld. Wij vragen u ons te bellen op het vaste nummer zodat wij kunnen bespreken of - en zo ja en wanneer - u brood, banket, soepen of maaltijden kunt bestellen.

Ook voor andere vragen kunt u ons gewoon bellen. Krijgt u onverhoopt geen gehoor of wilt u een bericht voor ons achterlaten kies dan optie 1.

Met vriendelijke groet,

Ronald, Ingrid, Ilona en Ilse van Delden
Dorpshuis Ilpendam

In Ilpendam is het nu: